Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабіка
975 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 7039570
Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, моносорт, 100% арабіка.
100% арабика.
Моносорт добірних зерен, зібраних вручну.
Обсмажування: середнє.
Солодкий і м'який смак із відтінками шоколаду та нотками карамелі й білого родзинок. Освіжна кислуватість тростинних фруктів і черешні. Винно-фруктовий посмак.
10 фактів про Колумбії:
- За колекцією рекордів,країна розташована на другому місці після Бразилії, з виробництва кави. ще тут добувають майже 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально підраховані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не по днях, а по годиннику.
- Стілиця Колумбії Богота після проведення там 1948 і глобального перезапуску системи міського транспорту вважається одним із найбезпечніших мегаполісів у світі. За таким показником, як довжина та якість велодоріжків, Богота входить до першої трійки.
- Країна посідає друге місце після Бразилії з виробництва кави. Також тут добувають майже 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально підраховані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не по днях, а по годиннику.
- Найбагатші люди тут — наркотичні. Наприклад, знаменитий Пабло Ескобар, чиє стан перевищував 25 мільярдів доларів, щомісяця витрачаючи мінімум 2500 доларів на купівлю гумок, якими перетягувалися купюри. Кажуть, що коли він переховувався від поліції в горах, то, щоб не змерзнути, Пінтував майже 2 мільйони...
- Річка Каньо-Кристалес завдяки своїй воді п'яти кольорів є одним зі світових чудес. Таке буяння фарб створюють пісок, водорості та небо. Особливо барвиста річка в період між сезоном дощів ізоною.
- Головний птах і символ цієї країни — анський кондор — вважається найбільшим пернатим у світі, розмах його крил 3 метри. А взагалі, птахів тут рекордна кількість видів — 1754.
- Колумбійські підзивають собак, кажучи їм «кис-кіс».
- У каві тут нерідко кладуть шматочки солоного сиру.
- У деяких гірських районах Колумбії посілки, відокремлені від «великої землі» річками або іншими перешкодами, пов'язані з нею тільки системою сталевих тросів. Їздять ними як дорослі товари, що доставляють товари в місто і назад, так і діти, яким необхідно добиратися до школи.
- Колумбійські (все населення країни становить приблизно 50 млн осіб) щорічно випивають майже 400 млрд чашок кави! Кількість випої кави поступається лише об'ємам просоченої води.
Колумбія є найбільшим постачальником високоякісної кави Arabica.
У країні домінують три Кордильєри Анд, тому є сприятлива топографія для рослин арабіки, які потрібно вирощувати у високогір'ї.
Medellin Supremo росте в колумбійському регіоні Antioquia. Тут є найбільша кавова зона країни. Медельїн —ланцюг цього регіону, і багато людей вважає каву з цієї області найкращою кавою Колумбії.
Велика частина кави в Колумбії виробляється дрібномасштабними фермерами середнього розміру 5 гектарів, де вони вирощують каву на висоті 1000-2000 метрів над рівнем моря.
Кава є важливим елементом колумбійської культури та гордістю колумбій.
Напевно Ви хоч раз відчували розчарування від смаку та запаху кави, яка продається в супермаркетах. Замість приємного вабливого аромату — слабкий запах і незрозумілий смак, який хочеться нівелювати, додаючи молоко та цукор. Чому? Щоб приготувати справжню каву, зерна мають бути свіжого обсмажування. Це як хліб свіжої випічки — коли його щойно дістали з печі, він смачний, ароматний і корисний. Але згодом стрімко втрачає свій смак і аромат, перетворюючись на сухарі. І хоча сучасні технології паковання дають змогу зберігати каву до трьох років, це схоже на консервації. Кава не може бути свіжою і смачною навіть через три місяці, якщо її спеціально не консервувати.
ТІЛЬКИ ПРАВИЛЬНЕ ОГЛЯДАННЯ ЗАПОЖЕ РОЗКРИТИ ВЕСЬ ПОТЕНЦІАЛ ЗЕРНА
Вся річ у свіжості обсмажування. Найкращі свої якості кава набуває починаючи від 4 дня, а після 60-ти днів поступово стираються смакові відмінності між сортами, смак стає невиразним і плоским. Наша свіжообсмажена кава не тільки принципово краща за смаком, але й коштує дешевше продукту з супермаркету.
Паковання:
- вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip),
- бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень,
- дегазувальний клапан для пакування свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.
Основні | |
---|---|
Виробник | EFFRO |
Країна виробник | Україна |
Вид кави | Арабіка, Зернова |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Герметичный пакет с клапаном |
Вага | 1000 г |
Кофеїн | Середній |
Міцність кави | М'який |
Термін зберігання | 12 міс |
EFFRO | |
Спосіб прибирання врожаю | Кавові зерна збираються вручну. Урожай без використання хімікатів. |
- Ціна: 975 ₴
- Спосіб упаковки: Вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip). Бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень. Дегазувальний клапан для паковання свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.