Продавець Кофемастер розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
301 відгук
+380 (95) 221-00-02
Інтернет-магазин кави та кавомашин.
Кошик

Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабіка

975 

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 7039570
Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабіка
Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабікаГотово до відправки
975 
+380 (95) 221-00-02
+380 (95) 221-00-02
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кава в зернах EFFRO COLUMBIA 1 кг. свіжого обсмажування, моносорт, 100% арабіка.


100% арабика.


Моносорт добірних зерен, зібраних вручну.


Обсмажування: середнє.


Солодкий і м'який смак із відтінками шоколаду та нотками карамелі й білого родзинок. Освіжна кислуватість тростинних фруктів і черешні. Винно-фруктовий посмак.

10 фактів про Колумбії:

  1. За колекцією рекордів,країна розташована на другому місці після Бразилії, з виробництва кави. ще тут добувають майже 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально підраховані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не по днях, а по годиннику.
  2. Стілиця Колумбії Богота після проведення там 1948 і глобального перезапуску системи міського транспорту вважається одним із найбезпечніших мегаполісів у світі. За таким показником, як довжина та якість велодоріжків, Богота входить до першої трійки.
  3. Країна посідає друге місце після Бразилії з виробництва кави. Також тут добувають майже 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально підраховані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не по днях, а по годиннику.
  4. Найбагатші люди тут — наркотичні. Наприклад, знаменитий Пабло Ескобар, чиє стан перевищував 25 мільярдів доларів, щомісяця витрачаючи мінімум 2500 доларів на купівлю гумок, якими перетягувалися купюри. Кажуть, що коли він переховувався від поліції в горах, то, щоб не змерзнути, Пінтував майже 2 мільйони...
  5. Річка Каньо-Кристалес завдяки своїй воді п'яти кольорів є одним зі світових чудес. Таке буяння фарб створюють пісок, водорості та небо. Особливо барвиста річка в період між сезоном дощів ізоною.
  6. Головний птах і символ цієї країни — анський кондор — вважається найбільшим пернатим у світі, розмах його крил 3 метри. А взагалі, птахів тут рекордна кількість видів — 1754.
  7. Колумбійські підзивають собак, кажучи їм «кис-кіс».
  8. У каві тут нерідко кладуть шматочки солоного сиру.
  9. У деяких гірських районах Колумбії посілки, відокремлені від «великої землі» річками або іншими перешкодами, пов'язані з нею тільки системою сталевих тросів. Їздять ними як дорослі товари, що доставляють товари в місто і назад, так і діти, яким необхідно добиратися до школи.
  10. Колумбійські (все населення країни становить приблизно 50 млн осіб) щорічно випивають майже 400 млрд чашок кави! Кількість випої кави поступається лише об'ємам просоченої води.

Колумбія є найбільшим постачальником високоякісної кави Arabica.

У країні домінують три Кордильєри Анд, тому є сприятлива топографія для рослин арабіки, які потрібно вирощувати у високогір'ї.

Medellin Supremo росте в колумбійському регіоні Antioquia. Тут є найбільша кавова зона країни. Медельїн —ланцюг цього регіону, і багато людей вважає каву з цієї області найкращою кавою Колумбії.

Велика частина кави в Колумбії виробляється дрібномасштабними фермерами середнього розміру 5 гектарів, де вони вирощують каву на висоті 1000-2000 метрів над рівнем моря.

Кава є важливим елементом колумбійської культури та гордістю колумбій. 

Напевно Ви хоч раз відчували розчарування від смаку та запаху кави, яка продається в супермаркетах. Замість приємного вабливого аромату — слабкий запах і незрозумілий смак, який хочеться нівелювати, додаючи молоко та цукор. Чому? Щоб приготувати справжню каву, зерна мають бути свіжого обсмажування. Це як хліб свіжої випічки — коли його щойно дістали з печі, він смачний, ароматний і корисний. Але згодом стрімко втрачає свій смак і аромат, перетворюючись на сухарі. І хоча сучасні технології паковання дають змогу зберігати каву до трьох років, це схоже на консервації. Кава не може бути свіжою і смачною навіть через три місяці, якщо її спеціально не консервувати.

ТІЛЬКИ ПРАВИЛЬНЕ ОГЛЯДАННЯ ЗАПОЖЕ РОЗКРИТИ ВЕСЬ ПОТЕНЦІАЛ ЗЕРНА

Вся річ у свіжості обсмажування. Найкращі свої якості кава набуває починаючи від 4 дня, а після 60-ти днів поступово стираються смакові відмінності між сортами, смак стає невиразним і плоским.  Наша свіжообсмажена кава не тільки принципово краща за смаком, але й коштує дешевше продукту з супермаркету.

Паковання:

  • вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip),
  • бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень,
  • дегазувальний клапан для пакування свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.

                                                                 

Характеристики
Основні
ВиробникEFFRO
Країна виробникУкраїна
Вид кавиАрабіка, Зернова
Форма випускуЗерновий
Ступінь обсмаженняСередня
Без кофеїнуНі
АроматизаторНі
Тип упаковкиГерметичный пакет с клапаном
Вага1000 г
КофеїнСередній
Міцність кавиМ'який
Термін зберігання12 міс
EFFRO
Спосіб прибирання врожаюКавові зерна збираються вручну. Урожай без використання хімікатів.
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: 975 
  • Спосіб упаковки: Вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip). Бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень. Дегазувальний клапан для паковання свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner