Продавець Кофемастер розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
508 відгуків
+380 (95) 221-00-02
Інтернет-магазин кави та кавомашин.
Кошик

Кава в зернах EFFRO Columbia Supremo 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабіка

1 140 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 537039570
Кава в зернах EFFRO Columbia Supremo 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабіка
Кава в зернах EFFRO Columbia Supremo 1 кг. свіжого обсмажування, 100% арабікаГотово до відправки
1 140 ₴
+380 (95) 221-00-02
+380 (95) 221-00-02
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кава в зернах EFFRO Columbia Supremo 1 кг. свіжого обсмажування, моносорт, 100% арабіка.


100% арабика.


Моносорт добірних зерен, зібраних вручну.


Обсмажування: середнє.


Солодкий і м'який смак із відтінками шоколаду та нотками карамелі й білого родзинок. Освіжна кислуватість тростинних фруктів і черешні. Винно-фруктовий посмак.

10 фактів про Колумбії:

  1. За колекцією рекордів,країна розташована на другому місці після Бразилії, під час виробництва кави. ще тут добувають приблизно 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально передбачувані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не за днями, а за годинами.
  2. Стілиця Колумбії Богота після проведення там 1948 і глобального перезапуску системи міського транспорту вважається одним із найбезпечніших мегаполісів у світі. За таким показником, як довжина та якість велодоріжків, Богота входить до першої трійки.
  3. Країна посідає друге місце після Бразилії з виробництва кави. Також тут добувають майже 90% світових смарагдів. Ну і, звичайно ж, iPhone — неофіціально передбачувані щорічні 545 тонн — це попереду планети всієї. Що зробить, кока на місцевій землі росте буквально не за днями, а за годинами.
  4. Найбагатші люди тут — наркотичні. Наприклад, знаменитий Пабло Ескобар, чиє стан перевищував 25 мільярдів доларів, щомісяця витрачаючи мінімум 2500 доларів на купівлю гумок, якими перетягувалися купюри. Кажуть, що коли він переховувався від поліції в горах, то, щоб не замерзнути, Пінтував майже 2 мільйони...
  5. Річка Каньо-Кристалес завдяки своїй воді п'яти кольорів є одним зі світових чудес. Таке буяння фарб створюють пісок, водорості та небо. Особливо барвиста річка в період між сезоном дощів ізоною.
  6. Головний птах і символ цієї країни — індійський кондор — вважається найбільшим пернатим у світі, розмах його крил 3 метри. А взагалі, птахів тут рекордна кількість видів — 1754.
  7. Колумбійські підзивають собак, кажучи їм «кис-кіс».
  8. У каві тут нерідко кладуть шматочки солоного сиру.
  9. У деяких гірських районах Колумбії посілки, відокремлені від «великої землі» річками або іншими перешкодами, пов'язані з нею тільки системою сталевих тросів. Їздять по них як дорослі, що доставляють товари в місто і назад, так і діти, яким необхідно добиратися до школи.
  10. Колумбійські (все населення країни становить приблизно 50 млн осіб) щорічно випивають майже 400 млрд чашок кави! Кількість випої кави поступається лише об'ємам просоченої води.

«Supremo» (супремо) — колумбійська кава в зернах арабіка з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд.

  Це добре збалансована кава з фруктовими та цитрусовими нотами, як і властива якісній колумбійській каві. Смак у чашці: добре збалансований, з легкою  фруктовою кислинкою,  нотами яблука, цитрусових і стиглих ягід. Щільне тіло, м'який аромат, послевкусие ириски.

Країна: Колумбія

Регіон: Antioquia

Департамент: Risaralda and Valle 

Висота росту: 1500+ метрів над рівнем моря.

Процес оброблення зерна: Митий

Підвид арабіки: Caturra, Castillo

Скрин (розмір зерна): 19-20 (великий)

Рекомендуємо приготування: Еспресо, пуровер, аеропрес.

   Під час заварювання в чашці, за технологією міжнародного капингу, напій характеризується: гарним балансом із легкою фруктовою кислинкою,  нотами яблука, цитрусових і стиглих ягід. Гарне тіло, м'який аромат. Соковитий, тягучий смаковий букет. Послевкусие ириски. 

   «Supremo» (супремо) — колумбійська кава в зернах, різновиду арабіка, з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд.  Це добре збалансована кава з  цитрусовими нотами, як і властива якісній колумбійській каві, має повне тіло. У разі екстракції в еспресо ви маєте отримати більше тіла з посмаком какао та іриски, а з більш повільними методами екстракції, ви виявите більше фруктових, цитрусових нот.

   Основний урожай зерен колумбійської арабіки збирається у другому семестері, з жовтня до жовтня. «Мітака» або вторинний урожай зерен колумбійської арабіки збирається у першому семестрі з березня до квітень.  Виробники самостійно обробляють кавові ягоди арабіки способом митого оброблення. Пергамент сушать на патіо або в сушарках, залежно від погодних умов.

      Регіон може похвалитися ідеальними умовами для вирощування кави, які стали можливі завдяки центральним і західним гірським хребтам (кордиль'єрам), що перетинає департамент. Як і в багатьох районах Колумбії, потрібен час, щоб повністю розкрити справжній потенціал Антиокії. Тривалий час регіон був затьмарений безладами та насильством, що заважало доступу до фермерів, які вирощують каву. Завдяки останнім зусиллям зі зміни іміджу та спрямованості регіону та його столиці Медельїну, Антиокія тепер починає розуміти свій потенціал.

   Колумбійська кава в зернах, сорту арабіка, має репутацію одного з найкращих сортів кави у світі. Від початку 19 століття Колумбія вирощує й експортує зерна кави, різновиду арабіка, відоме своїм повним тілом, яскравою кислотністю й багатим посмаком. Величезне розширення зони, що підходить для виробництва кави та конкретної кліматичної системи країни, робить Колумбію другою за величиною Країною-виробником кави в зернах арабіка у світі. Оскільки зерна кави збирають цілий рік, з двома піковими урожаюми, розкиданими по різних кавових регіонах, свіжа колумбійська кава доступна упродовж усього року.

Колумбія є найбільшим постачальником високоякісної кави Arabica.

У країні домінують три Кордильєри Анд, тому є сприятлива топографія для рослин арабіки, які потрібно вирощувати у високогір'ї.

Medellin Supremo росте в колумбійському регіоні Antioquia. Тут є найбільша кавова зона країни. Медельїн —ланцюг цього регіону, і багато людей вважає каву з цієї області найкращою кавою Колумбії.

Велика частина кави в Колумбії виробляється дрібномасштабними фермерами середнього розміру 5 гектарів, де вони вирощують каву на висоті 1000-2000 метрів над рівнем моря.

Кава є важливим елементом колумбійської культури та гордістю колумбій. 

Напевно Ви хоч раз відчували розчарування від смаку та запаху кави, яка продається в супермаркетах. Замість приємного вабливого аромату — слабкий запах і незрозумілий смак, який хочеться нівелювати, додаючи молоко та цукор. Чому? Щоб приготувати справжню каву, зерна мають бути свіжого обсмажування. Це як хліб свіжої випічки — коли його щойно дістали з печі, він смачний, ароматний і корисний. Але згодом стрімко втрачає свій смак і аромат, перетворюючись на сухарі. І хоча сучасні технології паковання дають змогу зберігати каву до трьох років, це схоже на консервацію. Кава не може бути свіжою і смачною навіть через три місяці, якщо її спеціально не консервувати.

ТІЛЬКИ ПРАВИЛЬНЕ ОГЛЯДАННЯ ЗАМОЖИТЬ РОЗКРИТИ ВЕСЬ ПОТЕНЦІАЛ ЗЕРНА

Вся річ у свіжості обсмажування. Найкращі свої якості кава набуває починаючи від 4 дня, а після 60-ти днів поступово стираються смакові відмінності між сортами, смак стає невиразним і плоским.  Наша свіжообсмажена кава не тільки принципово краща за смаком, але й коштує дешевше продукту з супермаркету.

Паковання:

  • вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip),
  • бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень,
  • дегазувальний клапан для паковання свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.

                                                                 

Характеристики
Основні
ВиробникEFFRO
Країна виробникУкраїна
Вид кавиАрабіка, Зернова
Форма випускуЗерновий
Ступінь обсмаженняСередня
Без кофеїнуНі
АроматизаторНі
Тип упаковкиГерметичний пакет із клапаном
Вага1000 г
КофеїнСередній
Міцність кавиМ'який
Термін зберігання12 міс
EFFRO
Спосіб прибирання врожаюКавові зерна збираються вручну. Урожай без використання хімікатів.
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 140 ₴
  • Спосіб упаковки: Вбудована багаторазова бічна застібка zip-lock (Pocket Zip). Бар'єрні властивості матеріалу захищають продукт від світла, вологи, кисню, механічних пошкоджень. Дегазувальний клапан для паковання свіжообсмаженої кави. Кава після обсмажування випускає вуглекислий газ і пакет може роздутися й деформуватися. Клапан випускає газ із пакета та не пропускає назад повітря.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner