Продавець Кофемастер розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
482 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.12).

+380 (95) 221-00-02
Інтернет-магазин кави та кавомашин.
Кошик

Насадка на панарело для кавомашин Delonghi Intensa, 5513221

340 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 5513221721
Насадка на панарело для кавомашин Delonghi Intensa, 5513221
Насадка на панарело для кавомашин Delonghi Intensa, 5513221Готово до відправки
340 ₴
+380 (95) 221-00-02
+380 (95) 221-00-02
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Насадка на панарело для кавомашин Delonghi Intensa, 5513221.

Артикул: 5513221

Підходить до моделей:
DeLonghi

  •   ECAM 23.120.B — Intensa
  •   ECAM 23.120.SB - Intensa
  •   ECAM 23.420.SB - Intensa
  •   ECAM 23.420.SR - Intensa
  •   ECAM 23.420.ST - Intensa
  •   ECAM 23.420.SW - Intensa
  •   ECAM 23.426.SB - Intensa
  •   ECAM 23.427.B - Intensa
  •   ECAM 23.427.R - Intensa
  •   ECAM 23.427.S - Intensa
  •   ECAM 25.120.B — Intensa
  •   ECAM 25.120.SB - Intensa
  •   ECAM 25.128.B - Intensa
  •   ECAM 25.128.R - Intensa
  •   ECAM 25.128.Y - Intensa

Панарело — насадка на трубку для видавання пари в кавомашинах для приготування молочних напоїв. Використовується для створення пишної молочної піни для капучино, лате та інших напоїв. Буває з різних матеріалів, але найкращими вважаються панарело зі сталі.

Словарі кавових термінів часто визначають панарело (Pannarelloяк механічний капучинатор. Для того, щоб скористатися ним, потрібно перемкнути кавомашину в режим генерації пари. Пінка збивається з холодного молока, яке наливають у пітчер і підносять під панарело (насадку необхідно трохи занурити в молоко). Три окремих канали розподілу пари в сучасних панарело дають змогу збивати молоко в пишну густу пінку для капучино.

Навіщо потрібен панарело?

Слово панарело найбільш знайоме прихильникам капучино та лате. Саме ця деталь допомагає класичним способом приготувати необхідну для таких напоїв щільну молочну піну. Процес формування піни відбувається досить швидко (не більш ніж тридцять секунд), завдяки сильному струменю пари, яка збиває молоко. Ви самі контролюєте процес збивання, тримаючи вихованець із молоком у руках і утримуючи рівень температури в необхідних рамках.

Характеристики
Основні атрибути
Вид запчастиниКран подачі води/пара
ВиробникDelonghi
Країна виробникІталія
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 340 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner