Продавець Кофемастер розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
475 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 03.12).

+380 (95) 221-00-02
Інтернет-магазин кави та кавомашин.
Кошик

Сопло в панарело для кавомашин Delonghi ECAM, ETAM, 5313236061

315 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 5313236061
Сопло в панарело для кавомашин Delonghi ECAM, ETAM, 5313236061
Сопло в панарело для кавомашин Delonghi ECAM, ETAM, 5313236061Готово до відправки
315 ₴
+380 (95) 221-00-02
+380 (95) 221-00-02
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сопло в панарело для кавомашин Delonghi ECAM, ETAM, 5313236061.

Внутрішня частина насадки панарело DeLonghi для кавомашин DeLonghi ECAM, ETAM.

Артикул: 5313236061

Підходить до моделей:
DeLonghi

  •   ECAM 23.120.B — Intensa
  •   ECAM 23.120.SB - Intensa
  •   ECAM 23.123.B - Intensa
  •   ECAM 25.120.B — Intensa
  •   ECAM 25.128.B - Intensa
  •   ECAM 25.128.R - Intensa
  •   ECAM 25.128.Y - Intensa
  •   ECAM 44.620.S - Eletta Plus
  •   ECAM 45.326.S - Eletta Plus
  •   ETAM 29.620.SB - Authentica Plus

Панарело — насадка на трубку для видавання пари в кавомашинах для приготування молочних напоїв. Використовується для створення пишної молочної піни для капучино, лате та інших напоїв. Буває з різних матеріалів, але найкращими вважаються панарело зі сталі.

Словарі кавових термінів часто визначають панарело (Pannarelloяк механічний капучинатор. Для того, щоб скористатися ним, потрібно перемкнути кавомашину в режим генерації пари. Пінка збивається з холодного молока, яке наливають у пітчер і підносять під панарело (насадку необхідно трохи занурити в молоко). Три окремих канали розподілу пари в сучасних панарело дають змогу збивати молоко в пишну густу пінку для капучино.

Навіщо потрібен панарело?

Слово панарело найбільш знайоме прихильникам капучино та лате. Саме ця деталь допомагає класичним способом приготувати необхідну для таких напоїв щільну молочну піну. Процес формування піни відбувається досить швидко (не більш ніж тридцять секунд), завдяки сильному струменю пари, яка збиває молоко. Ви самі контролюєте процес збивання, тримаючи вихованець із молоком у руках і утримуючи рівень температури в необхідних рамках.

Характеристики
Основні атрибути
Вид запчастиниКран подачі води/пара
ВиробникDelonghi
Країна виробникІталія
СтанНовий
ОсноваСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 315 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner