Сопло в панарело для кавомашин Delonghi ECAM, EPAM, EXAM 5313247231.
Артикул: 5313247231
Підходить до моделей кавомашин:
Delonghi
- ECAM 22.127.B - Magnifica S
- ECAM 22.320.SB - Magnifica S Plus
- ECAM22.323.B - Magnifica S Plus
- ECAM 23.120.B — Intensa
- ECAM 23.120.SB - Intensa
- ECAM 23.420.SB - Intensa
- ECAM 23.420.SW - Intensa
- ECAM 23.420.SR - Intensa
- ECAM 23.420.ST - Intensa
- ECAM 25.120.SB - Intensa
- ECAM 25.128.B - Intensa
- ECAM 250.23.SB - Magnifica S Smart
- ECAM 250.31.SB - Magnifica S Smart
- ECAM 250.33.TB - Magnifica S Smart
- ECAM 250.41.TB - Magnifica S Smart
- ECAM 350.35.W - Dinamica
- ECAM 350.35.SB - Dinamica
- ECAM 3.535SB - Dinamica ILLY
- ECAM 359.37.TB
- EPAM 960.55.GM - Maestosa
- EPAM 960.75.GLM - Maestosa
- EXAM 440.35.W - Rivelia
- EXAM 440.35.BG - Rivelia
- EXAM 440.35.B - Rivelia
- EC 685.R — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 685.BK — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 685.W — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 685.M — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 685.R — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 695.M — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 695.BK — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 695.W — Dedica ріжкова кавоварка
- ECKG 6821.M — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 785.BG — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 785.GY — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 785.PK — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 785.AZ — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 795.GY — Dedica ріжкова кавоварка
- EC 795.BG — Dedica ріжкова кавоварка
- EC695.R — Dedica ріжкова кавоварка
Панарело — насадка на трубку для видавання пари в кавомашинах для приготування молочних напоїв. Використовується для створення пишної молочної піни для капучино, лате та інших напоїв. Буває з різних матеріалів, але найкращими вважаються панарело зі сталі.
Словарі кавових термінів часто визначають панарело (Pannarelloяк механічний капучинатор. Для того, щоб скористатися ним, потрібно перемкнути кавомашину в режим генерації пари. Пінка збивається з холодного молока, яке наливають у пітчер і підносять під панарело (насадку необхідно трохи занурити в молоко). Три окремих канали розподілу пари в сучасних панарело дають змогу збивати молоко в пишну густу пінку для капучино.
Навіщо потрібен панарело?
Слово панарело найбільш знайоме прихильникам капучино та лате. Саме ця деталь допомагає класичним способом приготувати необхідну для таких напоїв щільну молочну піну. Процес формування піни відбувається досить швидко (не більш ніж тридцять секунд), завдяки сильному струменю пари, яка збиває молоко. Ви самі контролюєте процес збивання, тримаючи вихованець із молоком у руках і утримуючи рівень температури в необхідних рамках.
Основні атрибути | |
---|---|
Вид запчастини | Кран подачі води/пара |
Виробник | Delonghi |
Країна виробник | Італія |
Стан | Новий |
Основа | Силікон |
- Ціна: 170 ₴